Wednesday, December 26, 2007



Efter att Fångarna på fortets popularitet rasade så har kortväxta människor med skådespelarambitioner haft svårt att etablera sig på arbetsmarknaden. Det enda undantaget är inom den mest obskyra vuxenunderhållningen, där Ams spår en fortsatt hög efterfrågan på arbetskraft. Detta är både synd och skam! Annat var det under Hollywoods glansdagar!


Showgruppen Jed Buell´s Midgets är mest känd för att ha spelat munchkins i klassikern Trollkarlen från Oz, men redan året innan hade de varit stjärnor i en alldeles egen film, The Terror of Tiny Town. Det här matinéäventyret innehåller verkligen allt som ett äkta John Wayne-fan kan önska sig: knytnävsslagsmål, en sjaskig saloon med lättsam underhållning och vilda hästjakter (på shetlandsponnies).


Trots att filmen fick goda recensioner så kom inga uppföljare. Tack vare internet har dock detta bortglömda mästerverk fått ny publik. En vansinnig ung man på badmovies.org har till och med börjat eftefråga dvärg-remakes av Hollywoodklassiker som Rocky, Top Gun och Stjärnornas krig.

No comments: