Saturday, May 26, 2007

Antikrundan

Det här är världens sjukaste hobby. Jag hörde talas om det igår, när jag hade en vild fredagskväll framför "Snacka om nyheter".

För den, som mot förmodan, tycker att det verkar intressant kan jag även passa på att tipsa om den enorma samling med drottning Victorias favoritstaket som går att beskåda på ett av stadens större museum.

8 comments:

Lovisa said...

Åh, det här påminner mig om den gången på expen för länge sedan då Ricki visade oss en hemsida där en kille uttryckte sin stora kärlek till sitt staket som han hade ett seriöst förhållande med, var du med då? Oerhört roligt minns jag nu.

Pingvinkvinnan said...
This comment has been removed by the author.
Pingvinkvinnan said...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Patenterat_nonsens_som_har_raderats <-- en rolig wikipediasida helt enkelt. Läs gärna om kebabdjuret. Det kan göra vem som helst glad även om man inte äter kebab. :)

Pingvinkvinnan said...

Hej igen. Jag vet inte om hela länken kom med, det verkar lite skumt. jag gör en länk från min blogg nu i stället... :)

Tom said...

Ja, jag var med! Du tänker på Frau Berliner-Mauer, den något speciella kvinna som är gift med Berlinmuren.
www.algonet.se/~giljotin/eija.html#1

Första (och enda) dagen som Frida jobbade som telefonförsäljare lyckades hon ringa till Frau Berliner-Mauer. Du måste be henne återberätta den historien!

Lovisa said...

Ja, det gör jag! Nu kommer det tillbaka till mig och jag sitter och skrattar högt framför datorn! Frau Berliner Mauer, underbart!!

Pingvinkvinnan said...

Fredrik o Filip i 100 höjdare var och hälsade på henne... jag upptäckte även att det stod om henne i min bok "Orienterarsjukan och andra berättelser". Tänk att hon har ett giljotinmuseum, att hon inte ser det som att hon blir kär i "mördare"?

Kristina said...

Jag kommer ocksa ihag Frau Berliner Mauer! Hon hade pornografisk samling av murar och staket tagna over hela varlden. Och en sida med massor av katter. (Hej forresten Tom. Sag ossa inslaget - har sallan sett Paul Merton sa oovertygad.)